Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Володимир Балух перебуває у ШІЗО російської колонії в Торжку

Українського політв’язня Володимира Балуха 4 квітня запроторили до штрафного ізолятору колонії № 4 м. Торжок (РФ), і він перебуватиме там до 19 квітня. Про це сестрі Балуха Надії сьогодні, 9 квітня, повідомили в адміністрації колонії.

Посилку з продуктами та речами у неї знову відмовилися взяти, умотивувавши тим, що доки ув’язнений  перебуває у ШІЗО, йому не належить отримувати  посилки та мати побачення. У штрафному ізоляторі в’язнів тримають у суворих умовах на хлібі та воді.

Нагадаємо, 8 квітня сестра Володимира Балуха Надія не змогла передати продукти харчування та речі своєму братові у № 4 м. Торжок.

Відмову адміністрація колонії обґрунтувала тим, що “понеділок – неприймальний день”. При цьому 8 квітня в колонії не підтвердили інформацію про те, що Балух перебуває у ШІЗО.

Український політв’язень Володимир Балух з 29 березня 2019 року перебуває в ВК-4 м. Торжок Тверської області (ФКУ ВК-4 УФСВП Росії у Тверській області). Володимир Балух своєї згоди на переведення до РФ не давав. Кримська правозахисна група заявила, що етапування Володимира Балуха в РФ порушує ст. 49 IV Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни, що забороняє переміщення мешканців окупованих територій на територію країни-окупанта.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Scroll to Top