Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Балуха у керченській колонії відвідав адвокат

Українського активіста Володимира Балуха 9 листопада 2018 року у керченській колонії відвідав його захисник, кримський адвокат Тарас Омельченко.

Адвокат повідомив Кримській правозахисній групі, що Володимир має нормальний вигляд, ознак фізичного чи психологічного тиску адвокат не віднайшов.

Українець отримав передачу від сестри, яку вона привезла у колонію 8 листопада.

Володимир Балух має намір й у подальшому боротися за своє визволення.

Як раніше повідомляла Кримська правозахисна група, у Володимира Балуха 9 листопада 2018 року відбулося нетривале побачення з рідною сестрою Надією, котра приїхала з Волгоградської області РФ. За її інформацією, Володимир Балух має кращий вигляд та почуває себе трохи ліпше, ніж під час голодування.

Нагадаємо, “Верховний суд” Криму засудив українського патріота Володимира Балуха до 4 років й 11 місяців колонії та штрафу у розмірі 4 тисячі рублів.

Кримчанин під час подій на Майдані у Києві на своєму будинку у кримському селі підняв прапор України. Після окупації півострова він не зняв прапор, через що російська влада стала його переслідувати. З квітня 2015 року в оселі українця почали вчиняти незаконні обшуки, під час яких знімали з даху будинку та вилучали державний прапор України. Далі Володимира переслідували у рамцях сфабрикованих адміністративних і кримінальних справ.

18 жовтня Володимир Балух був доправлений до “Виправної колонії № 2 Управління ФСВП по Республіці Крим і м. Севастополю” в Керчі.

Адреса колонії (російською мовою): 298330, г. Керчь, ул. Индустриальное шоссе, 17.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Scroll to Top