Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Під час засідання у справі Мустафи Джемілєва допросили трьох свідків

В «Армянському міському суді» відбулося чергове засідання у кримінальній справі щодо Мустафи Джемілєва, під час якого допитали трьох свідків за епізодами недбалого зберігання зброї та боєприпасів.

Свідок Аліє Селімова повідомила, що є родичкою сім’ї Джемілєва й часто буває в їхньому будинку. Вона показала, що жодного разу не бачила в будинку зброї та боєприпасів. Одна з дверей, де, на її думку, мав бути сейф, завжди була зачинена й ключ був лише у Джемілєва.

Свідок Ельдар Ебубекіров повідомив, що доводиться сином Мустафі Джемілєву й кілька раз бачив зброю, коли її вивозили на перереєстрацію. Також він розповів, що Мустафа Джемілєв зберігав зброю в сейфі, сейф знаходився в кабінеті. Кабінет завжди сам Джемілєв зачиняв, й окрім нього ніхто потрапити туди не міг. Боєприпасів, гільз, коробок від патронів свідок ніколи в будинку не бачив. Як зброєю оволодів Хайсер Джемілєв, свідок знає з його слів. Той розповів свідкові, що через вікно заліз до кабінету батька, взяв ключі від кімнати з сейфом й дістав зброю.

Свідок Ділявер Сулейманов сповістив, що, будучи співробітником МВС, періодично перевіряв дотримання вимог зберігання зброї та боєприпасів. Два чи три рази він перевіряв умови зберігання у Мустафи Джемілєва. Порушень вимог законодавства щодо зберігання зброї та боєприпасів жодного разу він не виявляв.

Уся зброя зберігалася у сейфі, що зачинявся, в окремій кімнаті, яка теж зачинялася на ключ. Зброя зберігалася в напіврозібраному стані, і патрони до неї лежали окремо.

Засідання у цій справі триватиме завтра, 25 вересня.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Scroll to Top