Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Книгу про порушення прав людини за п’ять років окупації презентують у Києві 24 травня

Українські правозахисники підготували третє видання книги «Півострів страху: П’ять років несвободи у Криму».

У книзі, на основі узагальнення низки фактів та відтворення хронології захоплення Криму російськими військовими та спецслужбами, проаналізовано головні тенденції у сфері порушень прав людини на півострові за п’ять років окупації. Вагому частину видання склали ключові документи, що надають міжнародно-правову оцінку діям РФ у Криму, нормативно-правові акти України, ухвалені внаслідок окупації частини території України, нормативно-правові актам РФ, за допомогою яких керівництво Росії незаконно розповсюджує дію свого законодавства на окупованій території, акти де-факто влади Криму, ухвалені з метою окупації Криму Росією.

Видання вперше буде презентовано на «Книжковому Арсеналі»* 24 травня.

У рамках дискусії «Півострів страху: права людини в умовах окупації Криму» правозахисниці Ольга Скрипник, Тетяна Печончик, Олександра Романцова та Ірина Сєдова розглянуть основні тенденції порушень прав людини на окупованій території.

Запрошуємо всіх взяти участь у цій події, що відбудеться 24 травня, у п’ятницю, з 12:00 до 12:45 у залі «Екслібрис» Книжкового Арсеналу. На презентації можна буде отримати безкоштовний екземпляр видання.

Авторський колектив книги – Ольга Скрипник (Кримська правозахисна група), Олександра Матвійчук (Центр громадянських свобод), Дар’я Свиридова (Українська Гельсінська спілка з прав людини), Тетяна Печончик (ZMINA. Центр прав людини), Сергій Заєць (Регіональний центр прав людини), над окремими розділами її працювали Ірина Сєдова, Володимир Чекригін та Олександр Сєдов (Кримська правозахисна група).

Організатор події – Кримська правозахисна група. Додаткові питання за телефоном +38(098)88-55-238

*Вхід на територію «Книжкового Арсеналу« платний. Докладніше про це можна дізнатися на сайті «Книжкового арсеналу».

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Scroll to Top