Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Кримчанам пропонували службу у розвідувальній бригаді Чорноморського флоту РФ

 

23 лютого у Севастополі розгорнули мобільний пункт пропаганди служби у Збройних силах Російської Федерації. Такі дії РФ на окупованій території є воєнним злочином.

Згідно ст. 51 Женевської конвенції 1949 р. «Про захист цивільного населення під час війни», держава, яка окупує, не в змозі примушувати осіб, котрі перебувають під заступництвом ( у цьому випадку – мешканців Криму), служити у її збройних чи допоміжних силах. Будь-які тиск або пропаганда на користь добровільного вступу в армію забороняється.

Попри це, на площі Нахімова організували виставку військової техніки, а неподалік від виставки встановили навіс з агітацією.

Всередині та ззовні навісу розмістили плакати з інформацією про грошове утримання військовослужбовців-контрактників.

Мінімальна сума забезпечення для рядового становить 17 404 рубля. При цьому утримання може бути збільшено для службовців розвідувальних підрозділів, а командир взводу може отримувати більше 60 000 рублів на місяць.

Також на плакатах є інформація про пільги для військовослужбовців, котрі несуть службу за контрактом.

Є й плакати з інформацією про документи, що необхідні для укладання армійського контракту, та вимоги до кандидатів на військову службу.

Також усім бажаючим роздавали інформаційні буклети про переваги служби в окремій бригаді розвідки Чорноморського флоту РФ.

У буклеті зазначено розміри грошового забезпечення військовослужбовців, котрі уклали контракт зі Збройними силами РФ (грошове утримання рядового за вирахуванням прибуткового податку стартує від 30 276 рублів).

Окрім того, у буклеті містяться вимоги до вступу на військову службу за контрактом і контактна інформація.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Scroll to Top