Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Голову спілки ветеранів АТО з Херсонщини тримали у психлікарні і продовжили арешт

Олександр Зарівний. Фото: investigator.org.ua

Начальник управління гуманітарної політики Херсонської РДА та голова ГО спілки ветеранів АТО Олександр Зарівний, викрадений з Херсонщини, перебував на стаціонарній судово-психіатричній експертизі у психіатричній лікарні.

Як повідомляє КПГ, після цього Олександру Зарівному “суддя” «Київського районного суду Сімферополя» Антон Цикуренко продовжив термін перебування під вартою спочатку на два, а потім на три місяці. Зарівний буде перебувати в СІЗО до кінця травня 2023 року.

Як повідомляла КПГ, окупаційний “суддя” Антон Цикуренко брав участь у незаконних судових переслідуваннях політвʼязнів Олега Приходько, Владислава Єсипенко, Асана і Азіза Ахтемових і т.д.

Нагадаємо, Олександра Зарівного викрали 17 березня. У той день росіяни вдерлись до будинку родини в Олешках, погрожували зброєю дружині та доньці чоловіка, а невдовзі у кайданках відвезли його у невідомому напрямку.
Як Суспільному розказав син полоненого Олександр, близько 4 тижнів Зарівний перебував у Херсонському ізоляторі тимчасового утримання, який захопили військові РФ. Після цього його перевезли у Сімферополь. Там його тримають у СІЗО №2 Сімферополя та звинувачують у шпигунстві (стаття 276 КК РФ, позбавлення волі на строк від десяти до двадцяти років).
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Scroll to Top