Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Мешканку Севастополя оштрафували за образу в мережі моряків з крейсера «Москва»

«Нахімовський районний суд міста Севастополь» оштрафував 23-річну мешканку Севастополя за «образу російських військових» з крейсера «Москва».

Як повідомляє окупаційна «поліція» міста, її службовці «відшукали в інтернеті кілька публікацій, доступних необмеженому числу користувачів, в яких автор публічно й з використанням нецензурної лексики висловлював негативне ставлення до дій військовиків Росії».

На дівчину склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 20.3.3 КпАП РФ («Публічні дії, спрямовані на дискредитацію використання ЗС РФ з метою захисту інтересів Російської Федерації та її громадян, підтримки міжнародного миру й безпеки чи виконання державними органами РФ своїх повноважень із зазначеними цілями»).

Нагадаємо, 4 березня в Росії набула чинності стаття 20.3.3. КоАП Росії, що передбачає покарання за «дискредитацію використання Збройних сил Росії з метою захисту інтересів Російської Федерації та її громадян, підтримки міжнародного миру й безпеки». А вже 11 березня мешканку Сімферополя оштрафували на 35 тисяч рублів за гасло «Ні війні».

6 червня євпаторієць вийшов на Театральну площу міста з антивоєнним плакатом і був оштрафований на тридцять тисяч рублів.

ЗМІ повідомляють про щонайменше два десятки фактів переслідувань жителів півострова за статтею про «дискредитацію Збройних сил Росії». Чималу частку таких рішень ухвалили судді-зрадники, котрі з 2014 року перейшли на службу Росії.

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Scroll to Top