Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Один з льотчиків, які бомбардували Миколаївську область, – кримчанин

Один із захоплених у полон російських військових льотчиків, які здійснювали бомбардування українських міст, виявився мешканцем Криму. Його мати живе на Полтавщині. Вона вибачилася у всього українського народу, що «не змогла виростити нормальну людину». Відео з нею оприлюднила СБУ.

«Мій рідний син, Головинський Олексій Сергійович, проходив військову службу в полку морської авіації Російської Федерації, який дислокується на окупованій Російською Федерацією території Криму в місті Саки. 5 березня 2022 року, виконуючи злочинні накази російського командування, літаком Су-30 СМ вилетів у Миколаївську область, де був збитий українським ППО і потрапив у полон», — розповіла вона.

“Зараз жінці соромно, що не змогла виховати гідну людину. Тепер із окупантом, якого збили 5 березня над Миколаєвом, розмовляють слідчі та контррозвідники СБУ. Він відповість за усією суворістю закону», – повідомляє СБУ.

Нагадаємо, 5 березня неподалік Миколаєва українські захисники знищили черговий військовий літак російських окупантів Су-25. Пілотів взято у полон.

Нагадаємо, у списку російських військовополонених є кримчани. Зокрема, там зазначені дані 10 строковиків із Криму та контрактник із Севастополя.

Крім того, у Севастополі визнали, що почали ховати військових, які загинули на війні з Україною. Зокрема, в Севастополі поховали Олексія Миколайовича Севостьянова – молодшого сержанта гаубичного артилерійського дивізіону військової частини 87714 та Володимира Володимировича Ніколенка – рядового, розвідника-сапера роти спеціального призначення розвідувального батальйону військової частини 67606. Крім того, в Севастополі загинули щонайменше ще двоє мешканців – Олександр Пирожков і Данило Романиця.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Scroll to Top