Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

СІЗО Сімферополя не приймає передачу для Балуха

У Сімферопольському СІЗО у Наталки Балух не взяли передачу для українського активіста Володимира Балуха. Про це вона повідомила Кримській правозахисній групі.

За її інформацією, відмову взяти посилку для українця співробітники СІЗО пояснили тим, що нібито документи Балуха досі не роздруковані.

“З середи, за три робочих дні, відповідальним за приймання передач не надіслали необхідних документів, а в суботу та неділю начальство не працює”, – пояснила Наталка Балух.

Нагадаємо, після ухвалення незаконного вироку за сфабрикованими справами Володимир Балух на знак спротиву кілька місяців голодував, втратив більше 30 кг ваги, здоров’я його вкрай погіршилося. Перед етапом до колонії українець погодився припинити голодування, проте відмовився вживати їжу, що дають у колонії та СІЗО.

Балух вживає лише ті продукти, що йому передають родичі та активісти.
Кримська правозахисна група повідомляла раніше, що 13 лютого 2019 року Володимира Балуха етапували з керченської колонії до СІЗО м. Сімферополь. Адвокати українця намагаються з’ясувати причину переводу та потрапити до нього за першої можливості.

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Scroll to Top